Democracy X logo

Kom til morgenmøde om AI i arbejdslivet

Hvordan skaber vi gode vilkår for udvikling og succesfuld implementering af AI i arbejdslivet? Vi inviterer alle interesserede aktører til dialog og fælles refleksion om, hvordan vi kan tage styring på udviklingen via samarbejde, deltagelse og inddragelse.

Morgenmøde 3. september 2024

Kl. 9.00 - 10.30

Tilmeld dig her

Tilbage

Med implementeringen af AI er vi på vej mod et arbejdsmarked, hvor langt de fleste af os vil blive berørt og vores arbejdsliv forandret. Det er vigtigt, at vi som samfund har en bred dialog, som kan være med til at sætte retning og sikre en sund udvikling og gode vilkår.  

Derfor inviterer Democracy X den 3. september til morgenmøde om AI i arbejdslivet.

Vi inviterer alle interesserede aktører til dialog og fælles refleksion om, hvordan vi kan tage styring på udviklingen via samarbejde, deltagelse og inddragelse. Morgenen vil byde på inspirerende oplæg, plenumrefleksion og tid til netværk og uformel snak.  

Hør oplæg om: 

  • Medarbejderes syn på pålidelig AI i deres arbejde, baseret på resultater fra det igangværende EU-projekt THEMIS 5.0, som byder på indsigter i medarbejderes ønsker til udvikling og implementering af AI i tre forskellige sektorer. Resultaterne viser bl.a. at der på tværs af sektorerne er enighed om, at kunstig intelligens skal være beslutningsstøttende, at pålidelighed har forskellige definitioner afhængig af den specifikke sektor, samt at medarbejderes erfaring med teknologihar betydning for implementering af kunstig intelligens.
    Sissel Ladegaard, projektleder hos Democracy X
  • AI i nordiske organisationer, baseret på resultater fra rapporten af samme navn, om hvordan fremkomsten af AI forandrer nordiske organisationers syn på digital transformation
    Daniel Honoré Jensen, projektchef hos Mandag Morgen
  • Muligheder og udfordringer som lønmodtagere oplever i mødet med kunstig intelligens i deres arbejdsliv
    Jeppe Wahl-Brink, arbejdsretschef hos Fagbevægelsens Hovedorganisation

Morgenmødet er relevant for dig, som enten:  

  • Arbejder med beslutninger om udvikling, indkøb, implementering og brug af AI på arbejdspladser  
  • Er en del af en organisation med interesse for AI, etik og demokrati
  • Er medarbejder der ønsker at bidrage til en positiv retningsgivende samtale om AI på deres arbejdsplads  - måske er emnet helt nyt for dig, og hvis ikke det er kan du blive opdateret på noget af den nyeste viden om emnet
  • Ligesom Democracy X ønsker at sætte skub i debatten om hvordan vi i fællesskab tager styringen på implementeringen af kunstig intelligens i vores samfund.

Vi håber, at vi i fællesskab kan starte en samtale, om hvordan alle relevante aktører kan bidrage til den kollektive indsats om at sikre at udviklingen og implementering af AI i arbejdslivet, så det sker på en måde, som er i overensstemmelse med medarbejderes og samfundets ønsker.  

Alleer velkomne, tilmelding er nødvendig.

Se det fulde program og tilmeld dig her.  

Vi ses i vores lokaler på Sorøgade 6, Sal A (stuen), 2100 København Ø

Hvem og hvad: Vi er en ny organisation med gammel erfaring..., der på tværs af temaerne/udfordringerne, ønsker at finde svarene sammen med de mennesker / samarbejdsparnere, der ønsker at løse udfordringerne. Vi kender nogle svar / løsninger, men vil blive klogere på...

Hvorfor gør vi det?: Fordi fordi, omverdensanalyse, visioner, kollektive problemer, kollektive løsninger. Alt det vi tror på.Vi har erfaring, og nu er vi nysgerrige på de næste skridt i arbejdet for at løse udfordringerne. Internationalt, national, regionalt

Partners: Vi arbejde sammen med...

Kontaktperson:

Sissel Ladegaard
Projektleder